We brengen op 26 april  om 16.00 uur een bezoek aan de ROM Region Utrecht. Dit is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Utrecht en wordt naast andere partners mede ondersteund door de gemeente Amersfoort.

De ROM heeft 3 pijlers: hulp bij financiering, innovatie en internationalisering. In 2022 gaat de ROM systematisch met honderden ondernemers het gesprek aan over hun uitdagingen. Deze inzichten wil de ROM gebruiken om haar eigen productenpallet en diensten continu tegen het licht te houden om zo nog meer van betekenis te zijn. Met een bezoek aan de ROM kunnen wij horen wat de ambities van de ROM zijn, de ROM direct van input voorzien uit onze eigen ervaringen en ervaren welke kansen er voor onszelf of onze klanten zijn bij inschakeling van de ROM.

Voor meer informatie over de ROM, kijk op de website van de ROM

Dit bezoek wordt georganiseerd door de Bedrijvenkring Leusden (BKL) en de VAB en staat ook open voor alle leden van aangesloten ondernemersverenigingen van de Federatie Bedrijvenkringen Regio Amersfoort (FBK).

De ontvangst op 26 april start om 16:00 uur, het adres is Euclideslaan 1, 3584 BL, Utrecht. Vervoer op eigen gelegenheid.

Aanmelden kan via de website van de BKL, klik HIER