De VAB maakt elke vier jaar een strategisch plan, waarin de belangrijke vraagstukken en thema’s worden bepaald waar de vereniging zich op gaat richten. Dit plan is de basis voor de jaarplannen, waarin de jaarlijkse activiteiten meer in detail concreet  worden gemaakt. Het huidige strategisch plan loopt tot en met het einde van dit jaar.

Daarom vindt op 22 september een bijeenkomst plaats waarop met de leden wordt nagedacht over het nieuwe strategische plan 2023-2026. Na een plenaire aftrap wordt er in vier groepen over de volgende onderwerpen gebrainstormd: Ruimte voor ondernemen, Onderwijs en Arbeidsmarkt, Mobiliteit en Energie en tenslotte Duurzaamheid en Circulair Ondernemen. Deze onderwerpen zullen worden ingeleid door een gespreksleider/aanjager. Na afloop van de deelsessies halen we plenair weer het net op. Het definitieve strategisch plan wordt in februari 2023 aan de Algemene Ledenvergadering voorgelegd ter besluitvorming.

De bijeenkomst vindt plaats op 22 september bij de HU Amersfoort en duurt van 16.00 tot 19.00 uur. Er wordt voor een hapje en drankje gezorgd.

Het bestuur van de VAB nodigt u van harte uit aan deze belangrijke bijeenkomst deel te nemen.
U kunt zich aanmelden via onderstaande formulier aanmelden.

Aanmeldformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden