SAVE THE DATE

woensdag 2 oktober 2019, 18.15-21.00 uur

 Bescherm uw bedrijf tegen cybercrime!

GRATIS training ‘Digitaal veilig’ voor ondernemers

Cybercriminelen hebben het steeds vaker gemunt op ondernemers onder andere via phisingmail, het hacken van systemen, identiteitsfraude of gijzelsoftware.
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst één op de vijf ondernemers in 2018 slachtofferis geworden van cybercrime. Deze vorm van criminaliteit heeft vaak een enorme impact op een ondernemer en zijn bedrijf. Om uw bedrijf tegen cybercrime te beschermen organiseert de gemeente Amersfoort samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Platform Veilig Ondernemen (PVO) op woensdagavond 2 oktober de GRATIS training cybercrime‘Digitaalveilig’.

Tijdens deze training neemt cybersecurityexpert Luc Pluimakers u mee in de wereld van digitale bedreigingen en geeft hij u bruikbare tips waarmee u op direct mee aan de slag kunt. Ook zijn studenten aanwezig die u kunnen helpen met het digitaal beschermen van uw onderneming.

Programma

18:15 uur         Ontvangst met koffie/thee/fris en een broodje

18:45uur         Welkomstwoord door burgemeester Lucas Bolsius

18:50uur         ‘Bescherm u bedrijf tegen cybercrime’ door cybersecurityexpert Luc Pluimakers

19:40uur         Ondernemer aan het woord (slachtoffercybercrime)

20.05uur         Politie Amersfoort

20.15uur         Borrel &Studentenhelpdesk

21.00uur         Einde

*locatie volgt, centrale ligging in Amersfoort

Aanmelden

Wilt u uw onderneming ook digitaal veilig hebben? Zet de training op woensdag 2 oktober alvast in uw agenda! En meld u zich nu aan via Gaby de Ruiter, adviseur lokale veiligheid CCV, gaby.deruiter@hetccv.nl.