De inmiddels traditionele Grote Bedrijven Lunch van de VAB wordt dit jaar gehouden op vrijdag 28 oktober 2022 in Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort van 12.00 tot 14.00 uur. Gastspreker dit jaar is Marga de Jager, CEO van de ANWB, de grootste vereniging van Nederland. Zij zal ingaan op de ontwikkelingen rond het thema van deze bijeenkomst: mobiliteit.

Marga de Jager (1968) is per 1 april 2021 CEO van de ANWB. Ze begon haar ANWB-loopbaan in 2006 als directeur Zakelijke Markt en stapte later over naar de afdeling Marketing & Sales Hulpverlening en Vereniging. Medio 2011 werd ze directeur van de Alarmcentrale en per 2014 statutair bestuurder met de portefeuille Merk & Leden. Vóór de ANWB heeft Marga 10 jaar in de automotive sector gewerkt, als laatste bij Leaseplan. Naast haar werk is ze lid van de raad van toezicht van de SWOV, vervult ze een bestuursfunctie bij het Waarborgfonds Motorvoertuigen en is zij lid van de Adviesraad van KWF Kankerbestrijding.

De Grote Bedrijven Lunch is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé netwerkbijeenkomst in de regio Amersfoort, waarop de directies van bedrijven, onderwijs- en maatschappelijke instellingen en vertegenwoordigers van provincie en gemeenten zich ontmoeten rond een bepaald thema. Omdat de belangstelling voor deze bijeenkomst groot is kunt u zich nu al verzekeren van een plaats via onderstaand formulier.

Vanwege de grote belangstelling is deelname beperkt tot één directielid per bedrijf.

Grote Bedrijven Lunch 28 oktober 2022