In de komende weken organiseert de VAB samen met de gemeente een online informatiebijeenkomst met  de leden van de VAB.
Graag verkennen wij samen met u en de gemeente de gevolgen, uitdagingen en kansen die zich tijdens en ook na de crisis voordoen om zo zicht te krijgen op de langere termijn. Welke innovaties komen er tot stand, welke nieuwe initiatieven vallen op, waar zijn we kwetsbaar en hoe kunnen we elkaar verder versterken en samen optrekken?  Mogelijk heeft u specifieke suggesties of andere onderwerpen die u wilt bespreken. Die horen we graag.

Via de nieuwsbrieven en de VAB-website wordt u op de hoogte gehouden van de landelijke en gemeentelijke steunmaatregelen. Heeft u specifieke individuele of persoonlijke vragen of kwesties, dan kan daar een afzonderlijke afspraak voor gemaakt worden via de loketten van de gemeente of Kamer van Koophandel (zie hieronder).

Heeft u belangstelling om deze online bijeenkomst bij te wonen? Geef u dan via onderstaande link op en vermeld daarbij ook de onderwerpen  die u wilt bespreken. Zodra er meer bekend is over datum, tijdstip en onderwerpen nemen wij contact met u op.

Onlinebijeenkomst met gemeente Amersfoort

Reeds aangemeld:

Bedrijfsnaam

Er zijn nog geen aanmeldingen voor dit evenement.

Bedrijfsnaam